Świat Naruto - RPG Świat Naruto - RPG
Zarejestruj się, i przyłącz do wspaniałego świata Naruto!

AlbumAlbum  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

darmowy hosting obrazków

Dofu(brat bliźniak Dosu który nie żyje z ręki Gaarnka)

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Świat Naruto - RPG Strona Główna -> Zapisy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dofu
Student Akademii ostatniego roku

Ostrzeżeń: 1
Wioska: Konocha-Gakure
Techniki: sharingan lvl pierwszy,Bushin no jutsu,Chiyute no Jutsu, Kuchiyose no Jutsu,Konocha Senpuu
Sensei: Akihiro Kurogarne (Kiron)

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 6:57 pm    Temat postu: Dofu(brat bliźniak Dosu który nie żyje z ręki Gaarnka)
Odpowiedz z cytatem

1.Avek jest
2.Wygląd: Dość niski i Bardzo szybki co jest jego wadą jak i zaletą.Wadą bo jego szybkość obniża poziom Siły o 5 pkt a zaletą bo może przebiec koło kogoś a być niezauważonym.Teras coś o ubiorze:Szara kurtka z kapturem do którego zastała przyszyta skóra wilka.Rękawy za długie(naprawdę długie bo nie widać jego rąk.)pod którymi kryję rękawicę.Oczy ma szaro-czarne a włosy bardzo ciemno brązowe.Głowę ma mało całą obandarzowaną ale z kąd bandarze o sam nawet nie wie to był chyba efekt uboczny eksperymentu.
3.Cichy Skryty Opanowany Mądry ale nikt nie wie kim jest tak naprawdę.
4.Historia: Powstał po przez nieudany eksperyment Orochimaru i po pewny czasie został zabity przez Gaarę.Zalazł go jednak Czlowiek zwany Smoczym Najeżdzcą który go wskrzesił i zabierał na misje .Pewnego dnia Smoczy Najeźdzca nie obudził się.zdesperowany zabrał trochę jedzenia z lodówki i wyruszył na oszukiwanie szczęścia.Znalazł je w Kiri Gakure.Po podróży usiadł przy śmietniku i zaczął myśleć : - "Dokąd zmierzam, jaki mam cel. Poszukwanie szczęścia czy zemsty"I zasnął.Gdysie obudził zauważył że jest w jakiejś chatce.Wiedział że skądś zna to miejsce.To - "Wróciłe do laboratorium Orochimaru??"-Pomyślał.To była chatkasmoczego najeźdzcy.od tamtego czasu żył szczęśliwie gdyż ni z tąd ni z owąd w lodówce było mnóstwo jedzenia. Kiedyś postanowił że nie będziepławił się w luksusach i postanowił zarabiać na życie.Postanowił zostać ninja.I tak się stało.
5.Konocha Gakure
6.Hunter-nin
Wygląd: niski szybki(bardzo)kurtka za duża(rękawy)z przyszytym futrem wilka twarz obandarzowana.Przy boku sakiewka z 30 kinami(narazie)
Charakter: Cichy mądry tajemniczy
Kocham: Kuzyna Dosu.A co Do miłości życia to nie znam nikogo więc nie mam.
Lubię: Ciszę i Spokuj
Podoba mi się: Widok Krwi
Cenię: Szczerość
Moje motto: Nigdy się niepoddaj nigdy się nie ugnij i zawse dotrzymuj danego słowa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Sasuke Uchiha
Chūnin

Wioska: Konoha-Gakure
Kiny: 50
Techniki: jutsu żywiołu ognia (Katon), Sharingan, Chidori

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 10:08 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Przyjęty.

Wygląd: jak Bóg Sexu XD
Charakter: Często zachowuje się dość dziecinnie, lecz zdarza mu się mieć humory. Wtedy poważnieje i sprawia wrażenie zamyślonego. Uwielbia swojego brata, jest także nauczony szacunku głównie do członków swojej rodziny.
Kocham: Swój klan
Lubię: Ciszę
Podoba mi się: gdy ludzie mają swój cel w życiu.
Cenię: silnych wojowników.
Moje motto: Zapomnij!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Świat Naruto - RPG Strona Główna -> Zapisy
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach