|
Świat Naruto - RPG Zarejestruj się, i przyłącz do wspaniałego świata Naruto!
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sasuke Uchiha Chūnin

Wioska: Konoha-Gakure
Kiny: 50
Techniki: jutsu żywiołu ognia (Katon), Sharingan, Chidori
|
|
1. Twój avatar musi przedstawiać postać, którą grasz.
2. Wygląd postaci.
3. Charakter postaci.
4. Historia (no także postaci).
5. Wioska.
6. (ewentualnie) zawód. _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
Ta siła rośnie jak wezbrany potok i w końcu wydobywa się na zewnątrz.
Wiatr niesie w chłód nocy jego krzyk...

Ostatnio zmieniony przez Sasuke Uchiha dnia Sob Kwi 26, 2008 1:17 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
| Wiek: 13 |
| Wygląd: jak Bóg Sexu XD |
| Charakter: Często zachowuje się dość dziecinnie, lecz zdarza mu się mieć humory. Wtedy poważnieje i sprawia wrażenie zamyślonego. Uwielbia swojego brata, jest także nauczony szacunku głównie do członków swojej rodziny. |
| Kocham: Swój klan |
| Lubię: Ciszę |
| Podoba mi się: gdy ludzie mają swój cel w życiu. |
| Cenię: silnych wojowników. |
| Moje motto: Zapomnij! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hitsu-kun Gość
|
|
Historie? IMO, można wysłać któremuś z MG, nie każdy gracz chciałby by jego historia była znana  .
PS. Do MG> Proszę o kontakt ze mną w ramach reali i zasad rpg ^.^ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sakura Haruno Praktykant/Medic-nin

Wioska: Konoha...?
Doświadczenie: 60
Techniki: Gedokuzai Meiku no Jutsu, Shousen no Jutsu, Chakra no Mesu, Shinkeikei Konran no Jutsu, Dokumeki no Jutsu, Chikatsu Saisei no Jutsu, Jika Jukusei | Bunshin no jutsu, Kage Bunshin no Jutsu, Kawarimi no Jutsu, Shunshin no Jutsu, Sakura Fubuki no Jutsu.
|
|
... A chodzi tu o to, żebyście mnie przyjęli do Konohy. Mam duszę wojownika, przydałabym się...
1. Twój avatar musi przedstawiać postać, którą grasz. - Mój av przedstawia postać, którą gram.
2. Wygląd postaci. - Blada cera, jasnoróżowe włosy, duże, soczystozielone oczy. Zawsze zawiązuję we włosach czerwoną opaskę ze znakiem ... Konohy.[?] Hm... Coś pominęłam?
3. Charakter postaci. - Tajemnicza, cicha, skryta, pogrążona w swoich marzeniach. Ale tylko do pewnego momentu... Za przyjaciół mogę skoczyć w ogień, wywołać tsunami lub rozwalić górę jednym ciosem. Waleczna, buntownicza, inteligentna, wrażliwa...
Walczę i zabijam nie dla przyjemności, lecz z konieczności. Mówią, że jak na swój wiek mam duży temperament. Ciekawe...
Dobrze posługuję się kunaiami i shurikenami.
4. Historia. - Bolesna, krwawa, wywołująca ból w moim sercu. Nie chcę przywoływać tych wspomnień...
5. Wioska. - Konoha! ^.^
6. Zawód. - Medic-nin.
I pytanie na koniec : Hm... Można mieć jakieś specjalne zdolności przeznaczone tylko dla jednej osoby? Jak np. supersiła Sakury w Shippuudenie? Albo Byakugan... _________________
Tam gdzie tańczą liście, zapłonie ogień. Cień ognia będzie oświetlał wioskę... ...A liść ponownie zakiełkuje.
Imię : Sakura.
Nazwisko : Haruno.
Nie cierpię : Gdy ktoś nazywa mnie zawadą! oO'
'Zawsze się zachowywałam jak dorosły Ninja… Ale tak naprawdę, zawsze stałam za plecami innych. Nadal… A oni zawsze walczyli, by mnie uratować. Ale wszyscy... Tym razem... To wy będziecie stali za moimi plecami.'
Ostatnio zmieniony przez Sakura Haruno dnia Czw Mar 13, 2008 7:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
| Wiek: 13... |
| Wygląd: Różowe włosy, soczystozielone oczy, jasna cera, szczupła sylwetka... |
| Charakter: Tajemnicza, cicha, skryta, pogrążona w rozmyśleniach. Nie ocenia siebie wysoko, wręcz przeciwnie. Czasami jest zarozumiała, czasami popełnia błędy, lecz później próbuje to naprawić. Posiada wielkiego ducha walki. Wygląda dość niewinnie... Pozory mylą. x] |
| Kocham: Kocham? Kocham to tylko puste słowo, pozbawione sensu. |
| Lubię: Lubię? |
| Podoba mi się: Kwiat wiśni... x) |
| Cenię: Szczerość. |
| Moje motto: Nie martw się, jutro będzie gorzej xP. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasuke Uchiha Chūnin

|
|
Nie wiem co do Byakugan... Hitsu zdaje się chciał... Podzilicie się?  Ale możesz zostać medic-nin.
No i najważniejsze, możesz juz grać!  _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
 |
|
|
| Charakter: Często zachowuje się dość dziecinnie, lecz zdarza mu się mieć humory. Wtedy poważnieje i sprawia wrażenie zamyślonego. Uwielbia swojego brata, jest także nauczony szacunku głównie do członków swojej rodziny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sakura Haruno Praktykant/Medic-nin

Wioska: Konoha...?
Techniki: Gedokuzai Meiku no Jutsu, Shousen no Jutsu, Chakra no Mesu, Shinkeikei Konran no Jutsu, Dokumeki no Jutsu, Chikatsu Saisei no Jutsu, Jika Jukusei | Bunshin no jutsu, Kage Bunshin no Jutsu, Kawarimi no Jutsu, Shunshin no Jutsu, Sakura Fubuki no Jutsu.
|
|
A ile jest medic-ninów na jeden kraj? ^.^ _________________
Tam gdzie tańczą liście, zapłonie ogień. Cień ognia będzie oświetlał wioskę... ...A liść ponownie zakiełkuje.
Imię : Sakura.
Nazwisko : Haruno.
Nie cierpię : Gdy ktoś nazywa mnie zawadą! oO'
'Zawsze się zachowywałam jak dorosły Ninja… Ale tak naprawdę, zawsze stałam za plecami innych. Nadal… A oni zawsze walczyli, by mnie uratować. Ale wszyscy... Tym razem... To wy będziecie stali za moimi plecami.' |
|
|
| Wiek: 13... |
| Wygląd: Różowe włosy, soczystozielone oczy, jasna cera, szczupła sylwetka... |
| Charakter: Tajemnicza, cicha, skryta, pogrążona w rozmyśleniach. Nie ocenia siebie wysoko, wręcz przeciwnie. Czasami jest zarozumiała, czasami popełnia błędy, lecz później próbuje to naprawić. Posiada wielkiego ducha walki. Wygląda dość niewinnie... Pozory mylą. x] |
| Kocham: Kocham? Kocham to tylko puste słowo, pozbawione sensu. |
| Lubię: Lubię? |
| Podoba mi się: Kwiat wiśni... x) |
| Cenię: Szczerość. |
| Moje motto: Nie martw się, jutro będzie gorzej xP. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasuke Uchiha Chūnin

|
|
Heh, jak na razie to żaden  Ale sądzę, że po jednym wystarczy _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hoshi Miyamae Student Akademii

Wioska: Iwagakure
|
|
Witam Was... Nazywam się Hoshi (Gwiazda) Miyamae.
1.Jest. To ja ;]
2. Jasne blond włosy, prawie białe, szczupła, delikatna sylwetka, jasna cera, szare, matowe oczy.
3. Jestem osobą raczej cichą, żeby nie powiedzieć nieśmiałą. Dużo myślę (może za dużo), większość osób uważa mnie za trochę dziwaczną i niezbyt miłą, bo do większości ludzi nie żywię zaufania. Czyli podsumowając nie jestem sympatyczna.
4. Moi rodzice gdzieś tam razem z całą rodziną wyjechali, zostałam sama w domu, co mi bardzo odpowiada.. Jestem przyzwyczajona do radzenia sobie sama i nie lubię jak ktoś się nade mną lituje; )
Zdolności z tego co widzę nie posiadam...
Aha, i chciałabym należeć do Iwagakure.. _________________ To nie tak, że boję się Śmierci.. Po prostu nie chciałabym być przy tym, gdy będę umierać..
Dla człowieka, zamkniętego
pod szklanym kloszem,
znieczulonego na wszystko(...)
całe życie jest jednym,
wielkim, złym snem.
Sylvia Plath
____________________________________ |
|
|
| Wiek: 16 lat. |
| Wygląd: Jasne blond włosy, szare, stalowe oczy, szczupła sylwetka, bardzo jasna cera. |
| Charakter: Cicha, zamknięta w sobie. Rzadko się odzywa, przeważnie wciąż jest zamyślona. Trudno zdobyć jej zaufanie. Jeśli jednak ktoś ją rozzłości, potrafi być bardzo niemiła ;] |
| Kocham: Wyobraźnię.. |
| Lubię: Nic. |
| Podoba mi się: Nikt |
| Cenię: Wolność. |
| Moje motto: Świat jest taki jakim go widzisz, a sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Itachi Uchiha Jōnin

Wioska: nie ma
Techniki: bardzo straszne!
|
|
Przyjęta xP _________________ Lepiej się mnie bój! |
|
|
| Wiek: 18. |
| Wygląd: ~ |
| Charakter: Niedobry ;P |
| Kocham: ~ |
| Lubię: Siebie. |
| Podoba mi się: ~ |
| Cenię: ~ |
| Moje motto: żyj i nie gnij |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kavai Genin

|
|
Dzieńdobrywieczór wszystkim
1. Avart jest..
2. No to też avek  '
3. Lubi rywalizować. Często ma dziwne zmiany nastroju. Wszystko zależy w gruncie rzeczy od mało istotnych zajść, które zdarzyły się w bieżącym dniu..
4. Mieszka sam. Dość wcześnie został wypuszczony z rodzinnego gniazda. Mieszkanie z dala od domu ma nauczyć go samodzielności.
A co do wioski, to mam już przydział  _________________ Że cię widzę
moja trwogo
piękna
jak bohater
swoje czyny
na swej jedynej drodze
daje mi niemal siły
by cię znieść |
|
|
| Wiek: 19 |
| Wygląd: * -- |
| Charakter: * -- |
| Kocham: * -- |
| Lubię: * -- |
| Podoba mi się: * -- |
| Cenię: * -- |
| Moje motto: kij ma zawsze dwa końce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Itachi Uchiha Jōnin

Doświadczenie: 0
Wykonane misje: 0
Techniki: bardzo straszne!
|
|
Ok, przyjęty ; ) _________________ Lepiej się mnie bój! |
|
|
| Wiek: 18. |
| Wygląd: ~ |
| Charakter: Niedobry ;P |
| Kocham: ~ |
| Lubię: Siebie. |
| Podoba mi się: ~ |
| Cenię: ~ |
| Moje motto: żyj i nie gnij |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ayran Genin

Wioska: Wioska zasypana liśćmi, bo nikt nie grabił
Techniki: Shunshin no jutsu, Makyou HyouShou, Sensatsu Suishou, Bunshin no jutsu, Suikoudan no Jutsu, Suirou no Jutsu
|
|
Tya..... Czas coś napisać.
1. Avatar- obecny
2. Wygląd postaci.-Czarne włosy, niebieskie oczy, blada , wysoka i szczupła
3. Charakter postaci.-Uparta, pyskata, lubiąca spokój i ciszę. Wierna przyjaciołom, nieco chłodna dla innych, nie ufna, zamknięta w sobie, nie pokazuje swoich słabości, lubi rywalizować
4. Historia- I tu właśnie mam dylemat. Zadam to pytanie a potem edytuję post. Czy moge należeć do tego samego klanu co Haku? ( no i wiadomo- posiadać te same więzy krwi?)
Chcę należeć do "Wioski zasypanej liśćmi, bo nikt nie grabił"
Edit: Historia -Od zawsze ciągnęło mnie w nieznane. Dla własnej korzyści zwiałam z domu, i zaczęłam podróżować. Konoha Gakure wydała mi się najodpowiedniejszą wioską, i tu postanowiłam zostać. Wszystkie podróże wyrobiły mi taki charakter jaki mam obecnie. Amen.
Ostatnio zmieniony przez Ayran dnia Sob Sty 19, 2008 9:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
| Wiek: 14 |
| Wygląd: Czarne włosy, niebieskie oczy, blada , wysoka i szczupła |
| Charakter: Uparta, lubiąca spokój i ciszę. Wierna przyjaciołom, nieco chłodna dla innych, nieufna, nie pokazuje swoich słabości, lubi rywalizować, lekko sadystyczna |
| Kocham: nikogo, jak narazie |
| Lubię: Słodycze i spokój. |
| Podoba mi się: czarny kolor |
| Cenię: ludzi którzy nie rezygnują ze swoich marzeń. |
| Moje motto: Dopóki żyjesz nie przegrałeś, więc walcz z całych sił ( by Lia) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasuke Uchiha Chūnin

|
|
Przyjęta.
Na razie dostaniesz jedną technikę z tego klanu, bo wiek postaci masz młody (Haku był geniuszem, więc umiał więcej). Wymyśl więc coś w historii, jak znalazłaś się w Konoha  _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yoroi Student Akademii

Techniki:
|
|
1. Jest Avatar.
2. Ma lawendową bluzkę, niebieskie spodnie oraz kamizelkę połączone dwoma czerwonymi pasami, czarne rękawice i czarne włosy które połyskujące w słońcu wyglądają jak granatowe.
3. Jest bardzo skryty, nie mówi nie pytany, lecz uwielbia pomagać. Może wydaje się być nie do zrozumienia osobą.
4. Urodził się w bardzo biednej rodzinie. Tata był Jouninem, lecz kiedy jego matka zaszła w ciąże Tata został zabity podczas misji. Matka była bardzo chora, lecz musiała pracować żeby zarobić na rodzinę. On sam musiał zajmować się domem i młodszym bratem. Jego mama ze starości i przemęczenia umarła, a on musiał zarobić na brata. W wieku 15 lat (jego brat miał już 13) zdecydował się opuścić młodszego brata. |
|
|
| Wiek: Szesnaście |
| Wygląd: Widać na Avatarze. |
| Charakter: Skryty, bardzo chętny do współpracy i pomocy. |
| Kocham: Pomaganie innym. |
| Lubię: Przebywać baardzo dużo czasu za domem. |
| Podoba mi się: Wszystko xD |
| Cenię: Cenię odważnych. |
| Moje motto: Jeśli ludzie cie nie chcą, nie wtrącaj się, lecz jeśli cie potrzebują pomagaj im. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasuke Uchiha Chūnin

|
|
Do jakiej wioski chcesz należeć? _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yoroi Student Akademii

Techniki:
|
|
Najchetniej chciałbym być w Konoha-Gakure. |
|
|
| Wiek: Szesnaście |
| Wygląd: Widać na Avatarze. |
| Charakter: Skryty, bardzo chętny do współpracy i pomocy. |
| Kocham: Pomaganie innym. |
| Lubię: Przebywać baardzo dużo czasu za domem. |
| Podoba mi się: Wszystko xD |
| Cenię: Cenię odważnych. |
| Moje motto: Jeśli ludzie cie nie chcą, nie wtrącaj się, lecz jeśli cie potrzebują pomagaj im. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasuke Uchiha Chūnin

|
|
A więc Konosza.
Przyjęty, witamy  _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Haku Gość
Kiny:
Doświadczenie:
Wykonane misje:
Techniki:
|
|
1. Mój avatar przedstawia postać którą gram.
2. Ma czarne długie włosy ,brązowe oczy ,trochę bladą cerę.
3. Moja postać jest miła do wszystkich ,lecz gdy walczy o życie bliskiej osoby lub innej ważnej rzeczy ,staje się nieobliczalny.
4. Haku już w dzieciństwie miał ciężkie życie. Los chciał, że przyszło mu żyć w czasach, gdzie osoby o ograniczonych więzach krwi byli znienawidzeni przez otoczenie. Chłopiec należał właśnie do takiej "mniejszości". Cała patologia miała miejsce w domu. Ojciec, który powinien okazywać miłość swojemu kochanemu synkowi zmienił sie diametralnie. I pomyśleć, że powodem był sam fakt, że Haku ma specjalne zdolności. A że nic nie bierze się z powietrza, ojciec był święcie przekonany, że maluch odziedziczył część po matce. Sam był zwykłym człowiekiem, któremu po głowie chodziły perspektywy stworzenia kochającej się rodziny. Haku wraz z jego matką został znienawidzony przez swojego ojca. Mały chłopiec był świadkiem śmierci swojej matki. Na szczęście on nie podzielił jej losu. Udało mu się zabić ojca w samoobronie. Ta chwila zmieniła życie chłopca na długi czas. Nie widział powodu, dla którego mógłby żyć. Został sam, zdany tylko na siebie. |
|
|
| Wiek: |
| Wygląd: |
| Charakter: |
| Kocham: |
| Lubię: |
| Podoba mi się: |
| Cenię: |
| Moje motto: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasuke Uchiha Chūnin

|
|
Przyjęty _________________ Gdzieś w środku, w piersi, czuje coś dziwnego. Jakby jakaś siła chciała rozerwać go na strzępy.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hakuś Gość
|
|
Ale do czego niby mamy się tu zapisywać? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hidan Missing-nin

Wioska: Kiedyś Ame-Gakure , obecnie Konoha
Kiny: 30
Techniki: Jashin Maru,Gairaishuu Kaiatari,
Gairaishuu Rendan ,Gairaishuu Chikaku,Gairaishuu Benkaisen,bunshin no jutsu(jak każdy :) ),Rytual leczniczy( nie pamiętam jak sie nazywał...), Jinboden
|
|
1. Mój avatar przedstawia postać którą gram.
2. Ma siwe włosy i wygląda jak Hidan tlyko w wrersji 16-latka
3. W walce nieobliczalny,przyjazny dla wszystkich
4. Hidan podobnie jak jego rodzina wznosi.ł zawsze modly do najpotężniejszego Jashina w którego cała rodzina dwaąła wiare.dawało im to i do tej pory daje nieśmiertelność oraz możliwość rytuałów voodoo.Kiedy wyruszyłw świat zabil wielu przez co czasem ma napad żazy krwi.W rodzinie był neutralny jak każdy.opuścił dom gdy mia12 lat.więcej o nim niewiadomo... _________________
 |
|
|
| Wiek: mam 15 |
| Wygląd: tak jak Hidan |
| Charakter: Taki jak Hidana( nooo i jeszc dziewczyny lubie xD ) |
| Kocham: śmierć |
| Lubię: śmierć |
| Podoba mi się: śmierć |
| Cenię: śmierć |
| Moje motto: Śmierć jest w życiu nieunikniona |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|